En blogg om barn, barnkläder, shopping, träning och livet i största allmänhet.

onsdag 17 augusti 2011

Det nya livet

Startade första vecka i mitt nya liv med ett pumppass på lördagen. Lassade på lagom med vikter, så jag inte skulle dö av träningsvärk de kommande dagarna. Min kropp behöver värmas upp av nästan fyra år av icketräning. Det värsta eller den mesta träningsvärken uteblev, lite stel i kroppen var det enda.

Jag är nu inne på vecka två i det nya livet och igår tisdag avverkade jag ett pumppass. Lassade på lite mer igår, idag känner inte mycket alls. I morgon är det torsdag och då blir det ett lunchpass pump. På lördag är ytterligare ett pumppass bokat.

Mycket styrka, måste komma igång med konditionen...

Eftersom jag är inne på det nya livet, så är det på tiden att köpa nya glasögon. 6 år sedan sist. Var på synundersökning idag, det är en lätt match. Att sedan hitta ett par passande bågar är inte det lättaste. Fick med mig 4 par hem som ska provas och godkännas. Undrar vilka det blir? Om det blir några?

2 kommentarer:

  1. Blää det är SÅ svårt att hitta snygg glasögon tycker jag! Tror att jag har ett ganska litet huvud för de flesta bågar är för breda, står ut mycket på sidorna av mitt huvud = inte så snyggt. Hoppas du hittar nåt bra!

    SvaraRadera
  2. Arvid och Elins mamma25 augusti 2011 kl. 08:26

    Jag har samma problem.

    Just nu känns det projeket hopplöst. Valde inga av de jag hade med hem. Suppoten hemmifrån är inte den bästa heller.. *blä*
    Skulle kunna behålla de jag har för styrkan behövde inte ändras. Men......

    SvaraRadera